Week van de buitenschoolse Kinderopvang van 22 tot 26 oktober 2018

Printervriendelijke versiePDF version

Van 22 tot 26 oktober 2018 is het zover, dan gaat de Week van de buitenschoolse opvang door. De titel luidt ‘APPLAUS’ en de map bevat tal van leuke activiteiten en inspirerende ideeën om met het team, de kinderen, de ouders aan de slag te gaan. In bijlage vind je de inspiratiemap, de folder en het tekenblad.

          APPLAUS!

week van de buitenschoolse kinderopvang

    22 tot 26 oktober 2018

 

Het Vlaams Welzijnsverbond is partner in het Vlaams Platform Buitenschoolse opvang en werkt elk jaar mee aan de organisatie van de Week van de buitenschoolse kinderopvang. Dit jaar staan de podiumkunsten centraal onder de titel ‘applaus’. Van 22 tot 26 oktober toveren we de buitenschoolse opvang om tot een heus theater, talentenshow of vrij podium.

Zoals elk jaar voorzien we een inspiratiemap boordevol ideeën, activiteiten en aandachtspunten om er een knallende week van te maken. De affiches worden verdeeld en er zijn schitterende prijzen te winnen met onze wedstrijd!
Dit jaar willen we de begeleiders in de buitenschoolse kinderopvang extra applaus geven voor hun dagelijkse inzet. Voor elke begeleider is er een applaus-postkaartje voorzien, verantwoordelijken en coördinatoren kunnen er een complimentje op kwijt.

Alle materiaal is te vinden in bijlage.

Downloads