Week Buitenschoolse opvang van 14 tot 18 oktober 2019

Printervriendelijke versiePDF version

Vanuit het Vlaams Platform Buitenschoolse Kinderopvang zorgen we elk jaar voor een goed gevulde inspiratiemap die je kan gebruiken tijdens de Week van de buitenschoolse kinderopvang. Daarnaast bieden we ook ander materiaal aan; affiches, een tekenblad, … en belonen we al onze deelnemers aan de jaarlijkse wedstrijd met een leuke attentie. De hoofdvogels slepen een mooie prijs in de wacht!

 

NATUURLIJK!

week van de buitenschoolse kinderopvang

14 tot 18 oktober 2019

Dit jaar staat natuurbeleving centraal. Onder de titel NATUURLIJK! vullen we deze inspiratiemap met allerlei ideeën, spelletjes, ervaringen en sensaties over natuur. We focussen op het gebruik van natuurlijke producten en materialen. We dagen uit om zoveel mogelijk buiten, in en met de natuur te doen. En dat we in deze week zoveel mogelijk de kinderen, de ouders en de buurt proberen te betrekken, is inmiddels een evidentie geworden.

Tijdens de Week van de buitenschoolse kinderopvang zetten we elke kinderopvang op een leuke en positieve manier in de schijnwerpers. Extra fijn dit jaar is dat we ook de kinderbegeleiders in de kijker zetten tijdens de internationale dag van de kinderbegeleider op 12 oktober, net de week ervoor!

Veel buitenpret en natuurlijk plezier!

Downloads