2023-12-01 Reflectiedag - 7 jaar PVF Stilstaan en vooruitgaan

Printervriendelijke versiePDF version

Het systeem van de persoonsvolgende financiering (PVF) bestaat ondertussen 7 jaar. Met de commissie Zorgvernieuwing meerderjarigen van het Vlaams Welzijnsverbond vinden we dit de uitgelezen gelegenheid om stil te staan bij de voorbije periode maar ook om vooruit te kijken. Op vrijdag 1 december organiseren we in Antwerpen een reflectiedag gewijd aan de PVF. Samen met leden en stake-holders willen we kritisch reflecteren over verleden, heden en toekomst. Waar staan we na 7 jaar, hoe willen we verder, wat zijn onze wissels voor de toekomst? - Link naar de FLYER

Hierbij de het overzicht van de presentaties (ook als bijlagen) : 

  •  Hoe en waarom het allemaal begon. Bart Sabbe
  •  Facts and figures. Diane Serneels en Katrien Debreuck
  •  Inleiding impact op gebruikers. Lien Van de Wiel en Eva Pattyn
  •   Inleiding impact op sociaal ondernemers. Eefje Bogaerts, Filip Fraeye en Bruno Vanbeselaere en Dries Cautreels
  •  De verhalen
Downloads