2022-04-19 Vroegtijdige zorgplanning

Printervriendelijke versiePDF version

Vroegtijdige zorgplanning is vooruitkijken naar de zorg en ondersteuning die onze cliënten willen en nodig hebben tijdens verschillende keerpunten in hun leven en bij uitstek in de laatste fase. Met deze studiedag willen we organisaties ondersteunen in de zoektocht om cliënten, hun netwerk en de professionele omkadering hierin bij te staan.

Het belooft een boeiende dag te worden met lezingen aangevuld door praktijkgerichte workshops in de namiddag. We benaderen het thema zowel vanuit het perspectief van meerder- als minderjarige cliënten, hun netwerken en hun professionele ondersteuners. Met dit studie- en intervisiemoment willen we inspireren om een werking rond vroegtijdige zorgplanning uit te bouwen in dialoog met alle betrokkenen.

Organisatoren

Gezin en handicap, Palliatieve Zorg Vlaanderen, Vlaams Welzijnsverbond

Downloads