DATS 24 - Tanken aan lage prijzen. Altijd en overal.

Printervriendelijke versiePDF version

Dats 24 heeft voor alle voorzieningen die lid zijn van het Vlaams Welzijnsverbond en de personeelsleden van deze voorzieningen een dubbel profijt!
Ten eerste is er het prijsverschil met de concurrentie en ten tweede wordt er op de aangeduide prijs van ieder DATS 24-station een extra cent bijkomende korting gegeven per liter.
Dankzij het Vlaams Welzijnsverbond, geniet je bij DATS 24 van een extra korting van 1 cent/liter op de pompprijs met een maximum van 16 cent/liter korting op de officiële brandstofprijzen.

In bijlage kan je twee verschillende brieven vinden om te weten te komen hoe je van deze korting kan genieten.

  • Vlaams Welzijnsverbond DATS 24 - Instellingen: voor tankkaarten van wagens behorende tot de voorziening (zie Promopagine B2B)
  • Vlaams Welzijnsverbond DATS 24 - personeelsleden van aangesloten instellingen: voor tankkaarten die privé kunnen worden gebruikt. (zie Promopagina Dats 24 Xtra kaart)

Ben je reeds in het bezit van een DATS24-kaart en wens je toch te genieten van bovenstaande voordelen, dan kan je de voorwaarden van jouw huidige kaart laten wijzigen door een mailtje te sturen naar thomas.desmet@dats24.be
Vermeld hierbij jouw klantnummer en kaartnummer, met de vraag dit om te zetten naar de kortingscode vermeld in bijgevoegde brieven.

We bezorgen tevens een lijst met adressen van de DATS 24-stations.

Meer info: Kristof Diddens - kristof.diddens@vlaamswelzijnsverbond.be

Downloads