Vrijdag 29 september Verbindend Communiceren - Aalst

Printervriendelijke versiePDF version

Basisprincipes communicatie
Doel van verbindend communiceren: waarden en uitgangspunten, win-win-attitude
Fundamenten van geweldloze of verbindende communicatie
Valkuilen herkennen en dialoog bevorderen.
Actief luisteren naar onderliggende behoeften bij jezelf en anderen
Innerlijk leiderschap: verantwoordelijkheid opnemen voor eigen denken, voelen, doen
Los laten van eigen gelijk
Inzage en transformatie van wat ons weerhoudt van ware verbinding: Traceren van diepliggende oordelen, gedachten, aannames, … die ontstaan vanuit onze opvoeding, systemische achtergrond, cultuur en wereld van waaruit we leven.

Doelgroep: Volwassenen die bereid zijn tot zelfreflectie en zelfcorrectie, (h)erkennen van eigen gevoelens en noden. Voor wie daadwerkelijk verbindend wil communiceren.

Tools en methodiek: We werken interactief en ervaringsgericht met het gedachtegoed van Geweldloze communicatie van Marshall Rosenberg, mindfulness én lichaamsbewustzijn (Gestalt), ombuigen van beperkende gedachten in bevrijdend denken en handelen (R.E.T. en NLP).

Begeleiding: Anne Geerts, coacht en traint sinds ’94 ontwikkelingsgericht inzake communicatie, stress & timemanagement, persoonlijke & professionele effectiviteit, (innerlijk) leiderschap, conflicthantering en samenwerking. Daarnaast werkt ze in eigen praktijk en bij PTC/School4Power als psychotherapeut, burn out en loopbaancoach.

Data: Vrijdag 29 september 2023 – 9u tot 16u30.
Plaats: Square Jacques Geerinckx 3, 9300 Aalst.
Prijs: 160 euro (incl BTW) (materiaal, koffie/thee/ water en lekkere tussendoortjes inbegrepen). Breng aub een eigen lunch mee.
Inschrijven: https://tinyurl.com/596nt3uj

Disclaimer

Vlaams Welzijnsverbond kan niet aansprakelijk gesteld worden voor de inhoud van deze gepubliceerde info uit het werkveld. Bij vragen gelieve contact op te nemen met de contactpersoon die je hier in de linker kolom terug vindt.