Uitnodiging multiplier event 'Cognition & Inclusion'- Voorstelling resultaten van het Erasmus+ Project 2017-1-BE02-KA202-034722 - verplaatst naar 2021

Printervriendelijke versiePDF version

Uitnodiging multiplier event 'Cognition & Inclusion'- Voorstelling resultaten van het Erasmus+ Project 2017-1-BE02-KA202-034722
Voor alle infohttps://groepubuntux8k.be/nl/multiplier-event-cognition-and-inclusion

KLIK HIER OM IN TE SCHRIJVEN VOOR HET MULTIPLIER EVENT

 

VOORSTELLING VAN DE RESULTATEN VAN HET ERASMUS+ PROJECT 2017-1-BE02-KA202-034722

Groep Ubuntu x 8K, ENSA en EPOS vzw nodigen je uit op de bekendmaking van de resultaten van het Erasmus+-project Cognitie & Inclusie op 27 november 2020. Dit Europees project evalueert de noodzakelijke voorwaarden voor medewerkers en de organisatie om mensen met een beperking te ondersteunen tot actieve en succesvolle participatie aan de samenleving en op het werk.

Het project focust op de impact die de overtuigingen van professionals en de organisatie hebben op de ontwikkeling van (cognitieve) vaardigheden die noodzakelijk zijn om zich aan te passen aan de verwachtingen van de samenleving. Instrumenten om die overtuigingen in kaart te brengen worden tijdens de workshop voorgesteld.


LOCATIE MULTIPLIER EVENT

De meeting vindt plaats in het coördinatiecentrum van Groep Ubuntu x 8K, Blokkestraat 29A in Zwevegem. Bekijk de locatie via google maps hier. Het coördinatiecentrum van Groep Ubuntu x 8K is gemakkelijk bereikbaar via de uitrit Kortrijk Oost (E17), richting Zwevegem.

KOSTPRIJS EN INSCHRIJVEN

Deelname is gratis, inschrijven is wel noodzakelijk. Dat kan tot 16 november 2020 via onderstaande link. Info en corona-instructies worden vooraf bezorgd. We organiseren het informatiemoment coronaproof en laten een beperkt aantal deelnemers toe. Indien nodig organiseren we 's middags een tweede sessie.