Nieuw! Wij maken jouw communicatieplan

Printervriendelijke versiePDF version

Exclusief voor welzijnsorganisaties en woonzorgcentra!
Heb je het gevoel dat er weinig lijn zit in de communicatie van je organisatie? Dat de beperkte middelen voor communicatie niet altijd optimaal worden ingezet? Dat er vooral ad hoc wordt gecommuniceerd?
Een communicatieplan geeft jouw communicatie richting en focus. Een goed uitgewerkt plan zorgt ervoor dat je communicatie de missie, de visie en de doelstellingen van je organisatie dichterbij brengt. Communicatie is immers niet zomaar iets wat erbij komt. Integendeel! Effectieve communicatie zorgt er mee voor dat de organisatie haar organisatiedoelstellingen behaalt!

Hoe gaan we te werk?
* Een uitgebreid verkennend gesprek leert ons alles over de missie, de visie en de doelstellingen van je organisatie.
* We maken een analyse van de huidige communicatie.
* Met het oog op de doelstellingen van je organisatie maken we een haalbaar, betaalbaar en realistisch communicatieplan op.
* Tijdens een presentatie krijg je inzicht in het communicatieplan én een concreet stappenplan voor de realisatie ervan. Met tips op maat van jouw organisatie.

Wil je de communicatie in je organisatie naar een hoger niveau tillen?
Stuur dan meteen een e-mail naar filip@zorgcommunicatie.be. Je hoort van ons binnen de 3 werkdagen!
https://zorgcommunicatie.be/wij-maken-jouw-communicatieplan/

Disclaimer

Vlaams Welzijnsverbond kan niet aansprakelijk gesteld worden voor de inhoud van deze gepubliceerde info uit het werkveld. Bij vragen gelieve contact op te nemen met de contactpersoon die je hier in de linker kolom terug vindt.