Lotgenotencontact abortusverwerking: Inspiratiedag rond symboliek

Printervriendelijke versiePDF version

Wil je graag ruimte maken om bij je abortus stil te staan, te reflecteren en te voelen? Ben je zoekend naar inspiratie om verbeeldend iets te doen? Heb je goesting om op (zoek)tocht te gaan? Dan is deze dag wellicht iets voor jou!

Op deze inspirerende doe-dag geven we zorgzame aandacht aan je zwangerschapsverlies.
Vanuit ons samen-zijn gaan we op zoek naar een symbolisch andere taal, We laten ons inspireren door verhalen, je intuïtieve creativiteit en elkaar.
Je deelt er wat je zelf wil. De focus ligt niet op uitwisseling, wel op wat je er voor jezelf uit meeneemt. Bedoeling is dat je hieruit betekenis, kracht en vertrouwen putten kan.

Samen maken we er iets betekenisvol van, als lotgenoten, bondgenoten en tochtgenoten!

Voel je je geprikkeld en aangesproken? Van harte welkom!

Programma
Aan de hand van oefeningen en al stappend hebben we ook aandacht voor je lichaam en je buikgevoel. Zo gaan we voorbij de feiten en woorden en maken je ervaring - woordeloos - bespreekbaar.
We ervaren in de plaats van verklaren door ruimte te scheppen om te reflecteren, creëren, kijken, luisteren, stappen, en voelen.

9u30 onthaal
10u workshop zwangerschapsverlies
12u30 lunch
13u30 wandeling met stilvalmomentjes
16u 4-uurtje
16u30 afsluiter

Praktisch
Deze Inspiratiedag vindt plaats op zondag 26 september (10u-16u30) in De Verscholen Tuin te Antwerpen
Prijskaartje 25 euro

Meer info of inschrijven? https://www.fara.be/kalender/lotgenotencontact-inspiratiedag-rond-zinvol...

Disclaimer

Vlaams Welzijnsverbond kan niet aansprakelijk gesteld worden voor de inhoud van deze gepubliceerde info uit het werkveld. Bij vragen gelieve contact op te nemen met de contactpersoon die je hier in de linker kolom terug vindt.