Inspiratiesessies: inclusieve werkvloer (9/11) en inclusief rekruteren (6/12)

Printervriendelijke versiePDF version

Schrijf je nu in voor de inspiratiesessies:

Beste mevrouw,
Beste mijnheer,

 

Binnen het project Samendivers gaat het Vlaams Welzijnsverbond aan de slag om leden te ondersteunen bij het inclusief maken van de eigen organisatie. Zo werkten we onder andere een visietekst uit en gingen we daarover in gesprek op de COC-vergaderingen. Uit die boeiende gesprekken distilleerden we twee topics waarover we dit najaar nog een inspiratiesessie organiseren.

Aan de hand van theoretische kaders, uitwisseling en een praktijkverhaal werd deze inspiratiesessie op maat uitgewerkt voor leden van het Vlaams Welzijnsverbond. Bovendien word je telkens warm verwelkomd door de gastorganisatie en maak je kort kennis met hun werking.

Schrijf nu in voor volgende inspiratiesessies.

 

Inspiratiesessie Inclusieve werkvloer

Tijdens deze inspiratiesessie over het creëren van een inclusieve werkvloer ga je op zoek naar antwoorden op de vraag hoe je ervoor zorgt dat alle medewerkers zich welkom, aanvaard en gewaardeerd voelen op de werkvloer.  Je krijgt inspiratie aangereikt over het doen van redelijke aanpassingen zodat ieders talent kan benut worden, over het bevorderen van de werksfeer en over manieren om conflicten te voorkomen of ermee aan de slag te gaan.

Praktisch

Datum: 9 november 2022 van 12.45 uur tot 16.00 uur

Locatie: Franklin Rooseveltplaats 12 bus 12, 2060 Antwerpen 

Samenwerkingspartners voor deze sessie: Hands-on inclusion, Felies vzw, Crèchendo vzw, ArmenTeKort vzw

Deelname is gratis, maar inschrijven is nodig want het aantal plaatsen is beperkt.

Schrijf je in 

Opgelet: Om in te schrijven, moet je geregistreerd zijn en ingelogd, dan krijg je in de linkerkolom de knop "Inschrijven" te zien.

Inspiratiesessie Inclusief rekruteren

Tijdens deze inspiratiesessies over inclusief rekruteren ga je op zoek naar antwoorden op de vraag ‘Hoe vinden talentvolle sollicitanten de weg naar jouw vacatures?’. Je krijgt inspiratie aangereikt over outreachend rekruteren, over inclusief onthaal, coaching en mentoring en over alternatieve selectieprocedures.

Praktisch

Datum: 6 december 2022 van 12.45 uur tot 16.00 uur

Locatie: Assjette vzw, Toekomststraat 32, 3500 Hasselt

Samenwerkingspartners voor deze sessie: Hands-on inclusion, Pleegzorg Limburg, Assjette vzw

Deelname is gratis, maar inschrijven is nodig want het aantal plaatsen is beperkt.

Schrijf je in 

Opgelet: Om in te schrijven, moet je geregistreerd zijn en ingelogd, dan krijg je in de linkerkolom de knop "Inschrijven" te zien.


Voor info: Aagje Frederickx - Stafmedewerker beleidsondersteuning

Disclaimer

Vlaams Welzijnsverbond kan niet aansprakelijk gesteld worden voor de inhoud van deze gepubliceerde info uit het werkveld. Bij vragen gelieve contact op te nemen met de contactpersoon die je hier in de linker kolom terug vindt.