Een woonleefplan voor elke bewoner, 25 juni, 9u-12u * ONLINE

Printervriendelijke versiePDF version

Je kent en gebruikt ongetwijfeld een zorgplan. Je vindt er terug welke zorg aan de bewoner moet verleend worden. Het zorgdossier omvat trouwens ook nog heel wat andere gegevens, observaties en registraties. Maar, een bewoner in een woonzorgcentrum heeft niet enkel zorg op dat vlak nodig. Deze persoon wenst zijn leven verder te zetten volgens eigen gewoonte en voorkeuren. Hier wordt vaak nog te weinig aandacht aan besteed. Ga een stap verder met de ‘sociale anamnese’. Maak er een plan rond wonen en leven van.
Het gaat over eenvoudige maar belangrijke elementen die de kwaliteit van leven en wonen van onze bewoner in het woonzorgcentrum mee bepalen.
Praktische tips worden aangereikt om het woonleefplan te integreren en met enthousiasme multidisciplinair om te zetten in de praktijk voor de zorg van onze bewoners.

https://www.ankerconsult.be/vormingskalender/een-woonleefplan-voor-elke-...

Anker, Muizendries 35, 9070 Destelbergen

Disclaimer

Vlaams Welzijnsverbond kan niet aansprakelijk gesteld worden voor de inhoud van deze gepubliceerde info uit het werkveld. Bij vragen gelieve contact op te nemen met de contactpersoon die je hier in de linker kolom terug vindt.