8-daagse jaartraining Verbindende communicatie

Printervriendelijke versiePDF version

Wil je je verdiepen in het model Verbindende Communicatie?Vind je het fijn om met een vaste groep hiermee aan de slag te gaan?
Heb je graag voldoende oefenmomenten?
Zoek je meer achtergrond rond kritiek geven en ontvangen, empatisch luisteren, omgaan met oordelen en roddelen?

Schrijf je dan in voor deze 8-daagse vorming waarin we Verbindende Communicatie (VC) vanuit diverse hoeken belichten en samen doorleven. Doordat de vormingsdagen over de tijd gespreid zijn, krijg je na elk vormingsmoment de kans om op eigen tempo met de opgedane kennis in je dagelijks leven aan de slag te gaan. Loop je ergens tegenaan? Of heb je een succeservaring die je met de groep wil delen? Dan wordt daar ruimte voor gemaakt tijdens ons volgende vormingsmoment samen. VC behelst immers veel meer dan een louter theoretisch communicatiemodel dat je ‘van buiten’ kan leren. Het gaat over hoe we als mens in het leven willen staan, hoe we ons tot onszelf en tot anderen willen verhouden.

Onze beste vormingen rond deze thema’s worden in deze jaartraining samen aangeboden.

5 en 6 oktober, 9 november, 14 december 2019, 25 januari, 29 februari, 21 maart en 18 april 2020
Vrijbroekpark Mechelen
Begeleiding: Lindi Fourie, educatieve medewerker Zorg-Saam, gespecialiseerd in het thema verbindende communicatie en sociale vaardigheden. Vanuit haar eigen enthousiasme over verbindende communicatie neemt ze de deelnemers mee op stap.
€ 440 (= € 400 cursusgeld + € 40 lunch)