7/9/2022 Nieuwe collega, investeer erin!

Printervriendelijke versiePDF version

Zorg voor een goed onthaalbeleid: een goede verwelkoming start al voor de eerste werkdag. De sollicitatie- en aanwervingsprocedure van een nieuwe medewerker is vaak tot in de puntjes uitgewerkt. Toch wordt nadien soms onvoldoende ingezet op correct onthaal, kennismaking met de organisatie en de heersende bedrijfscultuur. Laat nieuwe werknemers vol verwachting niet in de kou staan! Een goed onthaal biedt de beste garantie op een snelle en kwalitatieve inburgering.

We gaan dieper in op:
• Wettelijke verplichtingen: definitie ‘onthaalbeleid’, onthaalprocedure, onthaalbrochure
• Peter- en meterschap: competenties, verwachtingen, motivatie, tips en tools

Doelgroep: alle medewerkers

Sectoren: Diensten met bijdrage Aanvullend Sociaal Fonds van de non-profit (PC 337), Federale Gezondheidsdiensten, Gezinszorg, Kinderopvang, Lokale Diensteneconomie, Maatwerkbedrijven - BWP, Maatwerkbedrijven - SWP, Opvoedings -en huisvestingssector, Ouderenzorg, Revalidatiecentra, Socioculturele sector, Thuisverpleging, Vlaamse Welzijnssector, Ziekenhuizen

Opleider: Anker vzw

Locatie: online

Meer info: https://www.vivosocialprofit.org/opleidingen-open-aanbod/16758

Organisatie: VIVO en FeBi

Disclaimer

Vlaams Welzijnsverbond kan niet aansprakelijk gesteld worden voor de inhoud van deze gepubliceerde info uit het werkveld. Bij vragen gelieve contact op te nemen met de contactpersoon die je hier in de linker kolom terug vindt.