7/11/2022 Kinderspel: aanbod en activiteiten vanuit kinderperspectief

Printervriendelijke versiePDF version

In deze workshop verdiepen we ons in het spel van kinderen. Gaandeweg ontdekken we welke veranderingen zich opdringen om intenser spel mogelijk te maken. We reiken handvatten aan om je aanbod (omgeving en activiteiten) af te stemmen op de behoeften, interesse en noden van kinderen. Aan de hand van verschillende reflectie oefeningen worden de deelnemers uitgedaagd hun eigen aanbod en activiteiten kritische onder de loep te nemen. We duiken in de namiddag ook letterlijk tussen de materialen en ontdekken samen de verschillende spelmogelijkheden. Je gaat naar huis met een heleboel inspiratie om zelf mee aan de slag te gaan.

Doelgroep: kinderbegeleiders, leidinggevenden en pedagogisch coaches groepsopvang 0-3j en leidinggevenden en pedagogisch coaches gezinsopvang 0-3j tewerkgesteld in PC331

Opleider: CEGO

Locatie: CC Hasselt, Kunstlaan 5, Hasselt

Kostprijs: gratis

Meer info: https://www.vivosocialprofit.org/opleidingen-open-aanbod/16419

Organisatie: SF331 i.s.m. VIVO

Disclaimer

Vlaams Welzijnsverbond kan niet aansprakelijk gesteld worden voor de inhoud van deze gepubliceerde info uit het werkveld. Bij vragen gelieve contact op te nemen met de contactpersoon die je hier in de linker kolom terug vindt.