5/4 - 3/5 - 7/6 - 6/9 - 4/10/2022 Conversatietafels Nederlands

Printervriendelijke versiePDF version

Conversatietafels zijn een flexibele, laagdrempelige gelegenheid om Nederlands te leren spreken. Ze bieden een veilige plek waar anderstalige werknemers Nederlands kunnen oefenen met andere anderstalige deelnemers van andere organisaties, onder de begeleiding van een Nederlandstalige coach van I-Diverso.

In dit aanbod brengen we anderstalige medewerkers van verschillende organisaties samen (8 deelnemers) rond de tafel om gedurende 2u per sessie Nederlands met elkaar te spreken.

- De focus ligt op het gesprek, spreekkansen en het overwinnen van de spreekangst. Zo verwerven deelnemers een basiskennis Nederlands die ze nodig hebben voor hun job
- Voor werknemers met een basiskennis Nederlands is het een kwestie van drempels te overwinnen en de taal op een spontane manier te leren gebruiken.
- Anderstaligen zoeken vaak een hefboom, of een veilige plek, waar de passieve kennis van het Nederlands wordt geactiveerd, waar ze drempels kunnen overwinnen en de durf om te spreken naar boven komt.

Doelgroep: doelgroepwerknemers lokale diensteneconomie

Locatie: I-Diverso Vlaams-Brabant, Ijzermolenstraat 2, Leuven

Kostprijs: gratis

Meer info: https://www.vivosocialprofit.org/opleidingen-open-aanbod/16568

Organisatie: SF LDE i.s.m. VIVO

Disclaimer

Vlaams Welzijnsverbond kan niet aansprakelijk gesteld worden voor de inhoud van deze gepubliceerde info uit het werkveld. Bij vragen gelieve contact op te nemen met de contactpersoon die je hier in de linker kolom terug vindt.