4 oktober, 13 december, 14 februari, 16 mei (9u-12u) - Intervisie kwaliteitscoördinatoren

Printervriendelijke versiePDF version

Als kwaliteitscoördinator heb je een ondersteunende opdracht bij het opzetten, uitwerken en evalueren van verbeterprocessen. Een belangrijke opdracht. Maar al te vaak wordt kwaliteitszorg als een secundaire bezigheid aanzien.
Tijdens vier intervisiesessies krijg je de kans om met elkaar te reflecteren en ervaringen uit te wisselen maar ook om jouw competenties verder te ontwikkelen. Het is belangrijk dat de uitgeschreven processen actueel blijven en nog beter vertaald worden naar de werkvloer zodat iedereen er optimaal gebruik van kan maken. Enkel wanneer medewerkers ermee vertrouwd zijn en het nut ervan inzien, kunnen de verschillende procedures en technieken het kwaliteitsmanagement ondersteunen. We houden het eenvoudig en zoeken naar een een evenwicht tussen de regelgeving en de praktijk.

https://www.ankerconsult.be/vormingskalender/intervisie-voor-kwaliteitsc...

Anker, Muizendries 35, 9070 Heusden

Disclaimer

Vlaams Welzijnsverbond kan niet aansprakelijk gesteld worden voor de inhoud van deze gepubliceerde info uit het werkveld. Bij vragen gelieve contact op te nemen met de contactpersoon die je hier in de linker kolom terug vindt.