3/10/2022 Driehoekskunde verdieping

Printervriendelijke versiePDF version

Het gezin is de meest vertrouwde omgeving voor een kind. Vroeg of laat vertrouwen ouders hun kind ook toe aan een professional: een dokter, leerkracht, begeleider. Er ontstaat een driehoek tussen kind, gezin en professional.
Mensen met een kwetsbaarheid zijn vaak levenslang op zorg aangewezen. Dit betekent dus een levenslange driehoeksverhouding. Hier spelen verschillende krachten een rol. Driehoekskunde helpt om een balans te vinden tussen alle hoeken van de driehoek.
In deze verdieping gaan we heel sterk transfer maken tussen het theoretische kader van driehoekskunde en jullie eigen casussen. Dit doen we aan de hand van intervisie met het gedachtengoed van driehoekskunde, het gebruik van inspirerende methodieken uit de 123hoekskit en uitwisseling.
Het doel is om jullie verder te inspireren en nog meer tools te geven die onmiddellijk inzetbaar zijn in jullie eigen werksetting.

Doelgroep: Begeleidend personeel tewerkgesteld in PC319.01

Opleider: Konekt

Locatie: Hof van Watervliet, Oude Burg 27, Brugge

Kostprijs: gratis

Meer info: https://www.vivosocialprofit.org/opleidingen-open-aanbod/16421

Organisatie: SF319.01 i.s.m. VIVO

Disclaimer

Vlaams Welzijnsverbond kan niet aansprakelijk gesteld worden voor de inhoud van deze gepubliceerde info uit het werkveld. Bij vragen gelieve contact op te nemen met de contactpersoon die je hier in de linker kolom terug vindt.