29/11/2022 - Buurtgericht werken

Printervriendelijke versiePDF version

Ga inclusief aan de slag met talenten in jouw buurt

>> Inschrijven: http://www.konekt.be/nl/r/1368

Buurtbewoners kunnen vanuit hun talenten en grote meerwaarde betekenen voor jouw organisatie en voor je. Andersom kunnen de jongeren en jongvolwassenen waar je mee werkt ook een duurzame bijdrage leveren aan de buurt.

Droom jij er ook van dat je buurt meer verbonden is? Dat buurtbewoners vanuit hun eigen talenten iets kunnen betekenen voor hun buurt? Dat dit inclusief is en dat iedereen op zijn eigen manier een steentje kan bijdragen? Dat jouw organisatie en de jongeren en jongvolwassenen die jij begeleidt ook een duurzame bijdrage kunnen leveren in de buurt, vanuit hun talenten? In deze vorming: Ga je als detective aan de slag en inspireer je andere deelnemers met ideeën en good practices. Bekijk je op welke valkuilen je kan botsen als je deze ideeën wil uitvoeren. Ontdek je hoe jij en je organisatie hiermee aan de slag kunnen gaan, en een doorzetter kunnen zijn als jullie het even niet meer zien.

Praktisch
Wanneer: 29/11/2022
Waar: Konekt vzw, Lijnmolenstraat 153, 9040 Sint-Amandsberg
Begeleider: Larissa Van Melkebeek
Prijs: € 95.00 - Standaardprijs

>> Inschrijven: http://www.konekt.be/nl/r/1368

Disclaimer

Vlaams Welzijnsverbond kan niet aansprakelijk gesteld worden voor de inhoud van deze gepubliceerde info uit het werkveld. Bij vragen gelieve contact op te nemen met de contactpersoon die je hier in de linker kolom terug vindt.