27/10/2022 - Digitaal aan de slag: Introduceer je cliënten in online begeleiding

Printervriendelijke versiePDF version

Maak je aanbod en begeleiding digitaal-proof

>> Inschrijven: http://konekt.be/nl/r/1608

Ontdek hoe je als begeleider of coach je werking helemaal digitaal kan maken. Kom te weten hoe je educatie en coaching kan digitaliseren. Leer waar de drempels zitten en ontdek hoe je een digitale werking introduceert bij je cliënten.

Voor wie? Voor educatief medewerkers, begeleiders & coaches die om hun begeleiding digitaal willen opstarten, hun aanbod digitaal-proof willen maken en hun cliënten willen introduceren in een online werking. Programma In deze vorming leer je hoe je je organisatie en je werking helemaal digitaal kan maken. Zowel de educatieve, als de coachende aspecten komen aan bod. We hebben het ook over digitale communicatie. Deze onderwerpen komen aan bod: tools en handvatten privacy, veiligheid & gebruiksvriendelijkheid drempels bij het bereiken van kwetsbare groepen platformen Er is ruimte voor uitwisseling zodat we concrete tips voor het digitaal begeleiden van groepen met elkaar kunnen delen. Er worden verschillende tools en programma’s aangeboden die inspirerend werken om beter te kunnen activeren en differentiëren. Er wordt ook een onderscheid gemaakt tussen digitaal aan de slag gaan met een groep of 1-op-1 in coaching. Onze visie: focus op talent   Onze maatschappij focust nog al te vaak op wat personen (met een beperking) niet kunnen, in plaats van hun talenten te benoemen en interesses te stimuleren. Konekt vertrekt vanuit een onvoorwaardelijk geloof dat mensen, organisaties en praktijken het sterkst groeien wanneer je kijkt naar wat goed gaat. Ook in onze opleidingen focussen we op deze krachtgerichte mindset.

Praktisch
Wanneer: 27/10/2022
Waar: Deze opleiding verloopt online, op een plek naar keuze, Online vanop je computer of tablet
Begeleider: Dries De Waele
Prijs: € 60.00 - Standaardprijs

>> Inschrijven: http://konekt.be/nl/r/1608

Disclaimer

Vlaams Welzijnsverbond kan niet aansprakelijk gesteld worden voor de inhoud van deze gepubliceerde info uit het werkveld. Bij vragen gelieve contact op te nemen met de contactpersoon die je hier in de linker kolom terug vindt.