25/11/2022 - [Intervisie] Seksualiteit bij personen met een beperking

Printervriendelijke versiePDF version

Uitwisseling over praktijkvoorbeelden

>> Inschrijven: http://konekt.be/nl/r/1447

Verdiep jouw kennis over seksualiteit bij personen met een beperking door uitwisseling over praktijkvoorbeelden en casussen.

Voor wie? Voor begeleiders die werken rond het thema seksualiteit bij personen met een beperking: Je geeft zelf relationele en seksuele vorming. Je begeleidt cliënten met een beperking rond dit thema Programma In deze vorming: Hoor je tips en tricks van een doorwinterd vormingswerker van Konekt. Ontdek je (nieuwe) methodieken die je kan uitproberen en aanpassen voor jouw doelgroep. Deel je praktijkvoorbeelden en casussen met collega's. Staan we stil bij de randvoorwaarden van vorming over relaties en seksualiteit. Onze visie: focus op talent Onze maatschappij focust nog al te vaak op wat personen (met een beperking) niet kunnen, in plaats van hun talenten te benoemen en interesses te stimuleren. Konekt vertrekt vanuit een onvoorwaardelijk geloof dat mensen, organisaties en praktijken het sterkst groeien wanneer je kijkt naar wat goed gaat. Ook in onze opleidingen focussen we op deze krachtgerichte mindset.

Praktisch
Wanneer: 25/11/2022
Waar: Scoutshuis, Wilrijkstraat 37-45, 2000 Antwerpen
Begeleider: Cathy De Feyter
Prijs: € 95.00 - Standaardprijs

>> Inschrijven: http://konekt.be/nl/r/1447

Disclaimer

Vlaams Welzijnsverbond kan niet aansprakelijk gesteld worden voor de inhoud van deze gepubliceerde info uit het werkveld. Bij vragen gelieve contact op te nemen met de contactpersoon die je hier in de linker kolom terug vindt.