25/10/2022 - Maak van jouw cliëntoverleg een succes

Printervriendelijke versiePDF version

Stel cliënt en netwerk centraal tijdens een doelgericht cliëntoverleg

>> Inschrijven: http://www.konekt.be/1372

Ga voor een cliëntoverleg zonder frustraties. Zorg dat iedereen zich gehoord voelt. In deze vorming krijg je de nodige kaders en handvatten om van jouw volgend overleg een succes te maken.

Voor wie? Voor begeleiders en coaches. Programma Soms gaat een cliëntoverleg niet over oplossingen en te ondernemen acties, maar eerder over problemen, frustraties en negatieve beeldvorming. Om dat te voorkomen leer je in deze vorming: Hoe je vanuit een waarderende growth mindset kan vertrekken. Op welke manier je oplossingsgerichte methodieken kan gebruiken om in gesprek te gaan. Hoe je de cliënt en diens netwerk centraal kan stellen. Hoe je de cliënt en diens netwerk kan betrekken in het gesprek en bij het vormen van het actieplan. In deze vorming werken we met voorbeelden, interactieve oefeningen en aangebrachte casussen. Onze visie: focus op talent Onze maatschappij focust nog al te vaak op wat personen (met een beperking) niet kunnen, in plaats van hun talenten te benoemen en interesses te stimuleren. Konekt vertrekt vanuit een onvoorwaardelijk geloof dat mensen, organisaties en praktijken het sterkst groeien wanneer je kijkt naar wat goed gaat. Ook in onze opleidingen focussen we op deze krachtgerichte mindset.

Praktisch
Wanneer: 25/10/2022
Waar: Konekt vzw, Lijnmolenstraat 153, 9040 Sint-Amandsberg
Begeleider: Sigrid De Pelsmaeker
Prijs: € 95.00 - Standaardprijs

>> Inschrijven: http://www.konekt.be/1372

Disclaimer

Vlaams Welzijnsverbond kan niet aansprakelijk gesteld worden voor de inhoud van deze gepubliceerde info uit het werkveld. Bij vragen gelieve contact op te nemen met de contactpersoon die je hier in de linker kolom terug vindt.