24/11/2022 - Een plan voor digitale participatie in jouw organisatie

Printervriendelijke versiePDF version

Ontdek de mediawijze kansen en uitdagingen van jouw cliënten

>> Inschrijven: http://konekt.be/nl/r/1438

Ontwikkel een plan van aanpak om jouw organisatie klaar te stomen voor digitale participatie. Doe dat samen met je doelpubliek.

Voor wie? Voor beleidsmedewerkers en strategische denkers die met hun organisatie de digitale omslag willen maken. Programma Digitale participatie bevordert sociale participatie. En omgekeerd: digitale uitsluiting werkt sociale uitsluiting in de hand. Vaak heb je de kennis niet in huis om hiermee om te gaan. In deze vorming: Ontdek je de kansen en de uitdagingen van jouw cliënten op het vlak van mediawijsheid. Leer je hoe je beleidsdoelen kan formuleren op basis van deze kansen en uitdagingen. Ga je van doelen naar een plan van aanpak met actiepunten. Kom je te weten hoe je je team kan meenemen in deze digitale omslag. Onze visie: focus op talent Onze maatschappij focust nog al te vaak op wat personen (met een beperking) niet kunnen, in plaats van hun talenten te benoemen en interesses te stimuleren. Konekt vertrekt vanuit een onvoorwaardelijk geloof dat mensen, organisaties en praktijken het sterkst groeien wanneer je kijkt naar wat goed gaat. Ook in onze opleidingen focussen we op deze krachtgerichte mindset.

Praktisch
Wanneer: 24/11/2022
Waar: Konekt vzw, Lijnmolenstraat 153, 9040 Sint-Amandsberg
Begeleider: Dries De Waele
Prijs: € 95.00 - Standaardprijs

>> Inschrijven: http://konekt.be/nl/r/1438

Disclaimer

Vlaams Welzijnsverbond kan niet aansprakelijk gesteld worden voor de inhoud van deze gepubliceerde info uit het werkveld. Bij vragen gelieve contact op te nemen met de contactpersoon die je hier in de linker kolom terug vindt.