24/11/2022 - Basiscursus driehoekskunde

Printervriendelijke versiePDF version

Opleiding rond samenwerking tussen cliënt, ouders en professionals.

>> Inschrijven: http://www.konekt.be/nl/r/1420

Driehoekskunde helpt om een balans te vinden tussen alle hoeken van de driehoek kind-gezin-professional. We schotelen je een interactief programma voor, aangepast aan jouw praktijk. We werken met jouw cases. 

Het gezin is de meest vertrouwde omgeving voor een kind. Vroeg of laat vertrouwen ouders hun kind ook toe aan een professional: een dokter, leerkracht, begeleider. Er ontstaat een driehoek tussen kind, gezin en professional.  Mensen met een kwetsbaarheid zijn vaak levenslang op zorg aangewezen. Dit betekent dus een levenslange driehoeksverhouding. Hier spelen verschillende krachten een rol. In deze vorming: leer je het theoretische kader van driehoekskunde en kan je dit toepassen in je eigen werking. ontdek je hoe je kan stilstaan bij een gepaste begeleidershouding en leer je welke kennis, vaardigheden en attitudes je daarvoor nodig hebt. word je competenter in het samenwerken met het netwerk van je cliënt. word je geïnspireerd door andere deelnemers. word je uitgedaagd in het zetten van volgende stappen in je begeleidingen.

Praktisch
Wanneer: 24/11/2022
Waar: Clemenspoort vzw, Overwale 3, 9000 Gent
Begeleider: Fem Cnudde
Prijs: € 90.00 - Standaardprijs

>> Inschrijven: http://www.konekt.be/nl/r/1420

Disclaimer

Vlaams Welzijnsverbond kan niet aansprakelijk gesteld worden voor de inhoud van deze gepubliceerde info uit het werkveld. Bij vragen gelieve contact op te nemen met de contactpersoon die je hier in de linker kolom terug vindt.