22/09/22, 13/10/22, 10/11/22, 1/12 + 15/12/22, 12/01/23 - Training “IN-UIT-IN BALANS”

Printervriendelijke versiePDF version

Training “IN-UIT-IN BALANS”
Wanneer je begeleidingswerk je veerkracht en evenwicht uitdaagt…

6-daagse training met Ankie Kühne
Start: donderdag 22 september 2022

VOOR WIE
Voor iedereen die, vanuit een begeleidende functie, intensief met mensen werkt

WELK RESULTAAT MAG JE VERWACHTEN
Je leert de signalen herkennen wanneer je balans verstoord wordt
Je exploreert hoe je je balans weer kunt herstellen
Je leert situaties zodanig te begeleiden dat een situatie of probleem zichzelf oplost en aanleiding is tot groei bij je cliënt.

Tijdens deze training krijg je handvatten om:
- de kracht van jouw specifieke contactpatronen te herkennen
- je stress-signalen op te vangen en op een natuurlijke wijze om te buigen naar meer comfort

Vanuit verbinding met jezelf vergroot je je veerkracht en je vermogen tot verbinding met je cliënt of groep.

ENKELE FEEDBACK-SPROKKELS
“De opleiding heeft veel voor mijn leven en werk betekend. Ik ben er een meer veerkrachtig professional van geworden. Ik kreeg een uitgebreider theoretisch kader om (gezonde en ziekmakende) stress te begrijpen. Dit werd stap voor stap opgebouwd. Elke keer afgewisseld met verhelderende en beklijvende oefeningen (die ik nog steeds toepas voor mezelf en in mijn werk met cliënten).

“De cursus IN-UIT-IN balans bracht me inzicht in de mechanismen van veerkracht en aandacht voor het herstel van de “ Mind – Body “ as. Wat ik vooral meeneem zijn de praktische toepassingen en de haalbare tips om dit contact te bestendigen in de toekomst. Ankie deelt haar jarenlange professionele ervaring op een toegankelijke en aandachtsvolle manier. Een aanrader ! “

“Dit is een zeer bruikbare training. Ik leerde de lichamelijke reacties te herkennen die me uit balans halen en te oefenen op het terugwinnen van dit evenwicht. De schema's zijn zeer helpend. Alsook de praktische oefeningen om te kunnen ervaren wat in theorie gebracht is. Ik zou het zeker aanbevelen, vooral aan collega’s die stressklachten hebben en dat niet onder controle kunnen krijgen.”

MEER INFO
https://www.focus-potentieel.be/aanbod/navorming/training-in-uit-in-balans/

Disclaimer

Vlaams Welzijnsverbond kan niet aansprakelijk gesteld worden voor de inhoud van deze gepubliceerde info uit het werkveld. Bij vragen gelieve contact op te nemen met de contactpersoon die je hier in de linker kolom terug vindt.