18/11/2022 - Talentgericht jobcraften, talentgericht teamcraften

Printervriendelijke versiePDF version

Leer een team samenstellen op basis van talenten

>> Inschrijven: http://www.konekt.be/1410

Ontdek hoe je vanuit een waarderende benadering op zoek gaat naar talenten bij personen met een beperking, en hoe je op basis van die talenten het ideale team samenstelt.

In een inclusieve wereld is er ruimte voor elk talent. Iedereen heeft talenten die je levenslang kan ontwikkelen. Zo kan iedereen een betekenisvolle rol opnemen in de samenleving. Maar hoe ontdek en ontwikkel je je eigen talenten? En hoe stel je het ideale team samen op basis van talent? In deze vorming: Leer je over principes als krachtgericht werken en de basishouding waarderende benadering. Kom je te weten hoe je je eigen talenten ontdekt en ontwikkelt. Kom je meer te weten over jobcrafting en jobcarving op basis van talent. Ontdek je wat talent in actie is, wat hefboomvaardigheden zijn en hoe je niet-talenten kan spotten. DAG 1: Talentgericht in je job staan We gaan dieper in volgende principes en passen die toe op jouw eigen job en loopbaanpad krachtgericht werken basishouding waarderende benadering talent in actie hefboomvaardigheden en niet-talenten. We gaan op zoek naar jouw talenten en onderzoeken wat jou energie geeft en wat er energie vreet. DAG 2: Talentgericht jobcraften, teamcraften en jobcarving voor mensen met en zonder beperking De individuele toepassingen van het basiskader (van dag 1) betrekken we op onze eigen job.  Dit basiskader passen we toe op medewerkers met een beperking: welke meerwaarde kunnen zij betekenen op basis van hun talent in jouw team?  Daarna zetten we de stap naar talentgericht teamcraften. Hoe vertaalt deze visie zich naar het samenstellen van een team o.b.v. talent? Hoe maak je ieders talent bespreekbaar op het werk? En hoe kunnen we de taken zo verdelen dat ieder teamlid met meer energie en werkvreugde zijn talenten kan vertalen naar concrete taken?

Praktisch
Wanneer: 18/11, 09/12/2022
Waar: Provinciehuis Vlaams-Brabant, Provincieplein 1, 3000 Leuven
Begeleider: Jolien Smis
Prijs: € 190.00 - Standaardprijs

>> Inschrijven: http://www.konekt.be/1410

Disclaimer

Vlaams Welzijnsverbond kan niet aansprakelijk gesteld worden voor de inhoud van deze gepubliceerde info uit het werkveld. Bij vragen gelieve contact op te nemen met de contactpersoon die je hier in de linker kolom terug vindt.