18/10/2022 Digitaal aan de slag: introduceer je cliënten in online begeleiding

Printervriendelijke versiePDF version

In deze vorming leer je hoe je je organisatie en je werking helemaal digitaal kan maken. Zowel de educatieve, als de coachende aspecten komen aan bod. We hebben het ook over digitale communicatie.
Deze onderwerpen komen aan bod:
- tools en handvatten
- privacy, veiligheid & gebruiksvriendelijkheid
- drempels bij het bereiken van kwetsbare groepen
- platformen die je kan inzetten
Er is ruimte voor uitwisseling zodat we concrete tips voor het digitaal begeleiden van groepen met elkaar kunnen delen. Er worden verschillende tools en programma’s aangeboden die inspirerend werken om beter te kunnen activeren en differentiëren.
Er wordt ook een onderscheid gemaakt tussen digitaal aan de slag gaan met een groep of 1-op-1 in coaching.

Doelgroep: alle medewerkers

Sectoren: Diensten met bijdrage Aanvullend Sociaal Fonds van de non-profit (PC 337), Federale Gezondheidsdiensten, Gezinszorg, Kinderopvang, Lokale Diensteneconomie, Maatwerkbedrijven - BWP, Maatwerkbedrijven - SWP, Opvoedings -en huisvestingssector, Ouderenzorg, Revalidatiecentra, Socioculturele sector, Thuisverpleging, Vlaamse Welzijnssector, Ziekenhuizen

Locatie: online

Meer info: https://www.vivosocialprofit.org/opleidingen-open-aanbod/16613

Organisatie: VIVO en FeBi

Disclaimer

Vlaams Welzijnsverbond kan niet aansprakelijk gesteld worden voor de inhoud van deze gepubliceerde info uit het werkveld. Bij vragen gelieve contact op te nemen met de contactpersoon die je hier in de linker kolom terug vindt.