16/09/2022 - Maak kennis met de leefwereld van personen met een beperking

Printervriendelijke versiePDF version

Leer welke drempels iemand met een beperking iedere dag tegenkomt

>> Inschrijven: http://www.konekt.be/1378

Onze samenleving zit vol met drempels voor personen met een beperking. Ontdek hoe iemand met een beperking de wereld ervaart.

Voor wie? Voor iedereen die zich afvraagt hoe personen met een beperking de drempels in het dagelijks leven ervaren. Programma: Wil je proeven van de leefwereld van iemand met een beperking? Dan is deze inspiratiesessie iets voor jou! In deze onderdompelsessie: Ontdek je op welke drempels personen met een beperking iedere dag opnieuw stoten. Kom je te weten waarom deze obstakels zo hardnekkig ingebakken zijn in onze maatschappij. Krijg je een boeiende kijk van binnenuit die jouw perspectief op de leefwereld van personen met een beperking zal veranderen. Onze visie: samen bouwen aan een inclusieve samenleving In een mensenleven is het cruciaal om erbij te horen, om vanuit je talent deel te kunnen nemen aan de samenleving. Konekt streeft ernaar dat iedereen dezelfde kansen krijgt op vlak van leren, werken en vrije tijd. We ondersteunen verenigingen, bedrijven en overheden om hun drempels voor personen met een beperking weg te werken. Samen timmeren we aan een organisatiecultuur die verrijkend is voor alle betrokkenen.

Praktisch
Wanneer: 16/09/2022
Waar: Deze opleiding verloopt online, op een plek naar keuze, Online vanop je computer of tablet
Begeleider: Kurt Vanhauwaert, Marijn Leroy
Prijs: € 20.00 - Standaardprijs

>> Inschrijven: http://www.konekt.be/1378

Disclaimer

Vlaams Welzijnsverbond kan niet aansprakelijk gesteld worden voor de inhoud van deze gepubliceerde info uit het werkveld. Bij vragen gelieve contact op te nemen met de contactpersoon die je hier in de linker kolom terug vindt.