14/06/2022 - Leer hoe gedrag tot stand komt via ervaringsordening

Printervriendelijke versiePDF version

Ontdek hoe mensen prikkels verwerken tot dagelijks gedrag

>> Inschrijven: http://www.konekt.be/nl/r/1341

Leer wat personen met een beperking beweegt en wat hun behoeften zijn aan de hand van de theorie van de Ervaringsordening. Als je begrijpt hoe het ordenen van ervaringen werkt, wordt ook duidelijk hoe gedrag tot stand komt, en dat komt dan weer van pas bij de ondersteuning.

Voor wie? Voor begeleiders en coaches. Programma Als je werkt met mensen dan wil je er actief achter komen wat hen drijft en wat hun behoeften zijn. Dat is niet altijd even gemakkelijk bij personen met een beperking. In deze vorming: Maak je kennis met de theorie van de Ervaringsordening (Timmers-Huigens). Leer je hoe je deze theorie kan toepassen op personen met een verstandelijke beperking. Passeren veel praktische voorbeelden te revue. Kom je te weten hoe jouw eigen ervaringsordening werkt, en wat het effect hiervan is op jouw cliënt en jullie relatie. Onze visie: focus op talent Onze maatschappij focust nog al te vaak op wat personen (met een beperking) niet kunnen, in plaats van hun talenten te benoemen en interesses te stimuleren. Konekt vertrekt vanuit een onvoorwaardelijk geloof dat mensen, organisaties en praktijken het sterkst groeien wanneer je kijkt naar wat goed gaat. Ook in onze opleidingen focussen we op deze krachtgerichte mindset.

Praktisch
Wanneer: 14/06/2022
Waar: Hostel H, Spoorwegstraat 80, 3500 Hasselt
Begeleider: Bianca Vugts
Prijs: € 95.00 - Standaardprijs

>> Inschrijven: http://www.konekt.be/nl/r/1341

Disclaimer

Vlaams Welzijnsverbond kan niet aansprakelijk gesteld worden voor de inhoud van deze gepubliceerde info uit het werkveld. Bij vragen gelieve contact op te nemen met de contactpersoon die je hier in de linker kolom terug vindt.