14 oktober - Gezonde Kost

Printervriendelijke versiePDF version

Werk je als kok, logistiek medewerker of begeleider in een organisatie binnen de zorg- of welzijnssector?
Wil je graag gezond en lekker koken met de voedingsdriehoek als uitgangspunt,
Wil je de gasten stimuleren om die gezonde kost smakelijk binnen te smikkelen?

Doe inspiratie op tijdens Gezonde Kost!
->Tips voor het opstellen van een evenwichtig en gevarieerd weekmenu afgestemd op de noden van jullie gasten.
->Advies over samenwerking tussen keuken en leefgroep.
->Suggesties over hoe gasten stimuleren om gezond(er) te eten.

Leer bij en wissel uit met andere organisaties hoe je met de voedingsdriehoek als basis gezonde en lekkere maaltijden kan bereiden.
Ontdek welk voedingsadvies geldt voor welke leeftijden. Hoe je een gezond weekmenu opstelt. Wat voldoende variatie is en hoe je met de voedingsdriehoek aan de slag kan in je organisatie.

In de eendaagse praktijkgerichte en interactieve vorming geven we je concrete handvaten om aan de slag te gaan met gezonde voeding binnen je voorziening. Een aanrader is om als duo in te schrijven: een kok en leefgroepbegeleider.

Data en locatie:
14-10-2021
09:30 - 16:30
Vlaams Instituut Gezond Leven, Gustave Schildknechtstraat 9, 1020 Brussel

Prijs:
€ 45
Lesgevers:
Sarah Dries & Tine Vangroenweghe
Inschrijven:
https://www.gezondleven.be/opleidingen

Disclaimer

Vlaams Welzijnsverbond kan niet aansprakelijk gesteld worden voor de inhoud van deze gepubliceerde info uit het werkveld. Bij vragen gelieve contact op te nemen met de contactpersoon die je hier in de linker kolom terug vindt.