30/09/2022 - Zelfzorg: Ontdek wat je kan doen aan jouw perfectionisme

Printervriendelijke versiePDF version

Begrijp beter hoe perfectionisme werkt

>> Inschrijven: http://konekt.be/nl/r/1468

Ben je vaak bezorgd of je wel genoeg doet? Vind je pas rust wanneer je alles in een lijstje hebt gevat? Dan heb je waarschijnlijk last van perfectionisme. In deze online sessie ontdek je wat je eraan kan doen.

Voor wie? Voor iedereen die te maken heeft met perfectionisme, zowel persoonlijk als in werkcontext. Programma Maak jij ook ieder jaar je goede voornemens? "Vanaf 1 januari ga ik meer voor mezelf zorgen!" Om dan na een maand te beseffen dat je opnieuw over je grenzen gaat. Waarschijnlijk heb je te kampen met perfectionisme. In deze vorming: Ontdek je waarom je je steeds afvraagt of je wel genoeg doet. Leer je hoe het komt dat je je steeds moe voelt maar toch niet kan stoppen met doorgaan. Kom je te weten hoe perfectionisme werkt en wat je eraan kan doen. Deze online sessie wordt gegeven door Katrien De Baets, trainer bij Konekt en Ontwikkelingsgerichte Coach Perfectionisme. Onze visie: focus op talent    Onze maatschappij focust nog al te vaak op wat personen (met een beperking) niet kunnen, in plaats van hun talenten te benoemen en interesses te stimuleren. Konekt vertrekt vanuit een onvoorwaardelijk geloof dat mensen, organisaties en praktijken het sterkst groeien wanneer je kijkt naar wat goed gaat. Ook in onze opleidingen focussen we op deze krachtgerichte mindset.

Praktisch
Wanneer: 30/09/2022
Waar: Konekt vzw, Lijnmolenstraat 153, 9040 Sint-Amandsberg
Begeleider: Katrien De Baets
Prijs: € 55.00 - Standaardprijs

>> Inschrijven: http://konekt.be/nl/r/1468

Disclaimer

Vlaams Welzijnsverbond kan niet aansprakelijk gesteld worden voor de inhoud van deze gepubliceerde info uit het werkveld. Bij vragen gelieve contact op te nemen met de contactpersoon die je hier in de linker kolom terug vindt.