24/05 De goestinggenerator

Printervriendelijke versiePDF version

INHOUD .
Tijdens deze proefsessie leer je van en met elkaar:
• hoe je dit spel aanbrengt en hoe je anderen daartoe motiveert
• hoe je een veilige en uitnodigende setting creëert
• hoe je samen aan het spelen gaat
• hoe je oplossingsgericht bevraagt.

PROGRAMMA
Wil je een eenvoudige, maar krachtige methode ontdekken om met je team op een oplossingsgerichte manier te praten over belangrijke werkbaarheidsthema's? Dan is de Goestinggenerator precies wat je nodig hebt. Terwijl je deze methode toepast, zul je zien hoe begrip, verbondenheid en enthousiasme onder je collega's groeien.

Dankzij de oplossingsgerichte aanpak verschuift de focus van problemen naar gewenste situaties, wat leidt tot positieve en constructieve gesprekken. En het beste van alles is dat je na afloop van het spel niet alleen geïnspireerd bent, maar ook concrete acties hebt om als team te werken aan een betere werkbaarheid.

DOELGROEP
Diensten met bijdrage aanvullend Sociaal Fonds van de non-profit (PC 337), federale gezondheidsdiensten, gezinszorg, kinderopvang, lokale diensteneconomie, maatwerkbedrijven-BWP, maatwerkbedrijven-SWP, opvoedings-en huisvestingssector, ouderenzorg, revalidatiecentra, socioculturele sector, thuisverpleging, Vlaamse welzijnssector, ziekenhuizen

OPLEIDER
VIVO vzw

LOCATIE
Leuven

KOSTPRIJS
gratis

MEER INFO
https://www.vivosocialprofit.org/opleidingen-open-aanbod/26061-0

ORGANISATIE
VIVO en FeBi

Disclaimer

Vlaams Welzijnsverbond kan niet aansprakelijk gesteld worden voor de inhoud van deze gepubliceerde info uit het werkveld. Bij vragen gelieve contact op te nemen met de contactpersoon die je hier in de linker kolom terug vindt.