22-23-24/6 2022 Zuurstof op wielen - coaching in bewegeing

Printervriendelijke versiePDF version

Als begeleider, coach, trainer, procesbegeleider, leidinggevende, … bestaat je job er onder meer in om mensen op weg te helpen. Maar wat met jouw weg? Jouw volgende stap?
Zie het gerust als een vorm van zelfzorg. We gaan 3 dagen op pad, in gezelschap van onze fiets en een klein groepje collega’s. De beweging maakt het hoofd vrij, de gedachten komen los. Het leren van elkaar, de gepaste vragen en opdrachten kruiden onze tocht. Soms alleen, in duo of in groep. De aanpak is cocreatief en praktijkgericht. We putten uit de bronnen van Solution Focus, Verbindend Communiceren en Deep Democracy. De expertise en wijsheid van de groep brengen we mee in het peloton.
Centraal staat de leervraag of het thema dat relevant is voor jouw ontwikkeling. Onze coaching in beweging brengt je helderheid over wat je te doen staat. We verwachten een open geest en de bereidheid om jezelf in vraag te stellen en te leren van elkaar. Een individueel intakegesprek zet jou en ons hiervoor op weg.

De ambitie : https://www.kwadraet.be/cursus/zuurstof-op-wielen-coaching-in-beweging
Je beleeft 3 dagen van ademruimte en tankt positieve energie
Je creëert extra ruimte voor beweging in je denkprocessen
Je krijgt een helder zicht op jouw uitdaging voor groei
Je oefent je te ontwikkelen vaardigheden in een veilige omgeving
Je oefent in het ondersteunen en coachen van anderen
Je zet een stap verder in je professionele ontwikkeling
Afstand, snelheid of competitie zijn van geen tel. Beweging des te meer. We mikken op een afstand van zowat 40km/dag, gewoon op je eigen fiets. Overnachten doen we in een zacht bed op een heerlijke plek. Die verwennerij gunnen we ons graag.

Zuurstof op wielen is een eersteling. We verbinden er onze expertise in begeleiding en coaching met onze voorliefde voor het onderweg zijn met de fiets. En zijn erg benieuwd wat deze combinatie kan betekenen voor jouw groeipad.

door Geert Vansieleghem (Kwadraet) en Kaat Vansyngel

Disclaimer

Vlaams Welzijnsverbond kan niet aansprakelijk gesteld worden voor de inhoud van deze gepubliceerde info uit het werkveld. Bij vragen gelieve contact op te nemen met de contactpersoon die je hier in de linker kolom terug vindt.