13/12/2022 Je eigen stijl restylen

Printervriendelijke versiePDF version

Wie al langer dezelfde job doet, kent het vast: na een tijdje lijk je in vaste patronen terecht te komen. Je doet vaak hetzelfde. Het werkt op zich nog wel, maar het is niet meer echt vernieuwend. Je merkt dat je soms in herhaling valt. Het lukt nog wel, maar de energie is eruit. Wil ja daar verandering in brengen? Dan is deze vorming echt iets voor jou.

Je leert je stijl als kinderbegeleider kennen: je kwaliteiten en je valkuilen. Je kwaliteiten leer je nog bewuster gebruiken en deze op een creatieve manier inzetten. Je valkuilen leer je omzetten naar nieuwe mogelijkheden: een andere manier van omgaan met de kinderen, nieuwe manieren van spel.
Door een speelse manier van intervisie leer je ook van elkaars aanpak. Zo haal je nieuwe verfrissende idee├źn bij elkaar. Verder experimenteren we met creatieve manieren om spel licht te wijzigen zodat er een nieuw concept kan ontstaan dat nog steeds bij jouw stijl past, maar toch heel anders lijkt. Jij en de kinderen gaan ervan genieten. Dat kunnen we verzekeren!

Doelgroep: Kinderbegeleiders groepsopvang 0-12j tewerkgesteld in PC331

Opleider: Vormingscentrum HIVSET vzw

Locatie: Hof van Watervliet, Oude Burg 27, Brugge

Kostprijs: gratis

Meer info: https://www.vivosocialprofit.org/opleidingen-open-aanbod/16444

Organisatie: SF331 i.s.m. VIVO

Disclaimer

Vlaams Welzijnsverbond kan niet aansprakelijk gesteld worden voor de inhoud van deze gepubliceerde info uit het werkveld. Bij vragen gelieve contact op te nemen met de contactpersoon die je hier in de linker kolom terug vindt.