Medewerkerskengetallen

Printervriendelijke versiePDF version

De werkgeverschap begon in 2004 aan het project "medewerkerskengetallen". Medewerkerskengetallen zijn vaste verhoudingen en begrippen die over de sectoren heen gebruikt en vastgelegd worden, bv. het begrip arbeidverzuim. Een werkgroep van een aantal leden uit de commissie werkte een bevraging uit om een aantal personeelsgegevens op te vragen en om met deze gegevens medewerkerskengetallen te berekenen. De meerwaarde van de bevraging is om algemene personeelsgegevens van uw voorziening te kennen en die te kunnen vergelijken met gegevens van andere voorzieningen in de sector en over de verschillende sectoren heen.

In bijlage bij deze pagina vindt u de presentatie over de laatste bevraging met de gegevens van het jaar 2021. Dit jaar is er ook een afzonderlijk document rond de vrijwilligers in de organisaties. Er is ook een samenvattende infographic en video beschikbaar.

U vindt hier onder ook een link om in te schrijven voor de bevraging 2022.

Indien u geregistreerd bent op de website, kan u na inloggen via de linkerkolom doorklikken naar de resultaten van elke bevraging.

Downloads