#iktrekhetmijaan - Doe jij mee?

Printervriendelijke versiePDF version

Dikketruiendag vervelde in 2023 tot de campagne #iktrekhetmijaan. Want een dikke trui aantrekken en de verwarming lager zetten voor het klimaat is één ding, maar we kunnen zelf veel meer doen dan dat voor een duurzame planeet. Dat beseffen steeds meer mensen, bedrijven en organisaties en ze zetten zich dan ook op nog veel andere manieren in voor een klimaatgezonde toekomst. 

 

En waarom niet meedoen met je organisatie? #iktrekhetmijaan nodigt bedrijven, scholen, (lokale) overheden en organisaties uit om hun klimaatinitiatieven in de kijker te plaatsen. Samen vertellen we een hoopgevend verhaal van vele herkenbare, haalbare en impactvolle klimaatinspanningen. Zo inspireren we en zetten we ook anderen aan tot actie. Waarom? Omdat we het ons aantrekken, en samen een groot verschil kunnen maken.  

Doe mee en registreer je klimaatacties

Doe mee en toon tussen 29 januari en 4 februari met welke klimaatacties jouw organisatie het verschil maakt. Registreer alvast jouw deelname op www.iktrekhetmijaan.be. Je vindt er meer info over de campagne en inspiratie om jouw klimaatacties in de kijker te plaatsen. 

Bekijk in onderstaand filmpje alvast de inspanningen die het ZNA-ziekenhuis in Antwerpen doet. Je kan via de downloads hiernaast ook een handige inspiratiegids downloaden met voorbeelden van leuke en nuttige acties en wat uitleg over waarom het best wel nodig is dat steeds meer mensen het zich aantrekken!