Oproep getuigenis - Zorgwijs is benieuwd naar jouw verhaal. Wil jij dit delen?

Printervriendelijke versiePDF version

Zorgwijs is benieuwd naar jouw verhaal. Wil jij dit delen?

 

Jouw ervaringen?

Ben jij iemand die zelf beschikt over een persoonsvolgend budget om te besteden? Of ben jij een helpende partij tijdens de zoektocht die hiermee gepaard gaat? Heb jij tijdens die zoektocht Zorgwijs ontdekt en merk je dat dit een extra hulpmiddel is? Wij horen graag hoe dit allemaal loopt. Jouw ervaringen, positieve en negatieve, willen we graag verwerken in een artikel en delen via het Zorgwijs-platform en de communicatiekanalen van de partners.

 

Wie of wat is Zorgwijs?

Het online platform Zorgwijs wil mensen die beschikken over een persoonsvolgend budget mee de weg wijzen naar zorg en ondersteuning op maat.

Zorgwijs doet dit door een overzicht te bieden van het door het VAPH erkende en vergunde zorg- en ondersteuningsaanbod in de buurt. Wie specifiek op zoek is naar een persoonlijk assistent kan zelf een vacature posten op het platform. En persoonlijk assistenten kunnen zich op het platform voorstellen. Zo kan er via Zorgwijs een match ontstaan.

 

Geïnteresseerd of heb je hierover nog vragen?

Stuur een mailtje naar bieke@zorgwijs.be of bel op 0492 487497.

 

Zorgwijs.be is een website van PVBwijzer en kwam tot stand in samenwerking met het Vlaams Agentschap voor Personen met een Handicap (VAPH).

Disclaimer

Vlaams Welzijnsverbond kan niet aansprakelijk gesteld worden voor de inhoud van deze gepubliceerde info uit het werkveld. Bij vragen gelieve contact op te nemen met de contactpersoon die je hier in de linker kolom terug vindt.