6/12/2021 - Terugkomdag zintuiglijke prikkelverwerking

Printervriendelijke versiePDF version

https://www.sig-net.be/vormingen/professioneel-aanbod/6060/Terugkomdag-z...

Inhoud
Vanuit een eigen aangebrachte casus en mogelijke zintuiglijke vragenlijsten (zie keuze*) maak je een eigen verwerking en opmaak van een zintuiglijk profiel. Deze bekomen gegevens en mogelijke input kan je via een aangepast formulier (dat elke deelnemer krijgt en kan invullen) doorsturen naar de lesgever.

Je gaat de exclusieve uitdaging aan om met 9 deelnemers intensief aan de slag te gaan rond specifieke interpretatie en mogelijke interventies en strategieën naar omgeving, materiaal en interactie.

We werken met intervisiemomenten en werkvormen worden voorzien, je kan je voorkeur opgeven naar andere anonieme casussen (enkele dagen voordien kan je de keuze maken) en individuele coaching is ook voor elke deelnemer voorzien. Ook een extra input over de verwerking en interpretatie van de SP-NL wordt aangereikt en eventueel aangevuld met een mogelijke casus van een deelnemer.

*Keuze uit de volgende zintuiglijke vragenlijsten zijn:

SPRC: Zintuiglijke vragenlijst en profiel (Olga Bogdashina)
SP-NL: Sensory Profile (Winnie Dunn)
ITPS: Infant Toddler Sensory Profile
AASP: Adolescent Adult Profile
Short Sensory Profile
School Companion
….

Door wie?
Karen van Dyck

Kinesitherapeute, psychomotorische, Hendrick en SI-therapeut in privépraktijk.
Erkend auti- en gedragscoach, psychotherapeut in opleiding.
Ondersteuningsnetwerk VOKAN (voormalige Gon-coördinator type 3-9)
Gastspreker bij verschillende organisaties

Disclaimer

Vlaams Welzijnsverbond kan niet aansprakelijk gesteld worden voor de inhoud van deze gepubliceerde info uit het werkveld. Bij vragen gelieve contact op te nemen met de contactpersoon die je hier in de linker kolom terug vindt.