29/09/2022 - [Digiteams] Digitale identiteit: Ontwikkel veilig een online versie van jezelf

Printervriendelijke versiePDF version

Wat vertel je online over jezelf? En wat niet?

>> Inschrijven: http://konekt.be/nl/r/1436

Op sociale media ben je een online versie van jezelf. Ontdek hoe je veilig jezelf kan zijn op het internet, en hoe je je grenzen kan stellen.

Voor wie? Voor Digiteams: duo's van een cliënt met een talent voor digitale media en een begeleider, coach of educatief medewerker. Jullie staan open om bij te leren over de digitale wereld. Daarna nemen jullie de nieuwe kennis mee naar huis om ermee aan de slag te gaan in de werking of organisatie. Programma Een digitale identiteit opbouwen is niet eenvoudig als je net de eerste stappen zet in social media. Maar het is wel noodzakelijk als je in contact wil komen met anderen. In deze vorming: Ontdek je meer over wie je wil zijn op het internet, en wat je wil tonen aan anderen. Leer je hoe je jezelf kan voorbereiden om de eerste stappen te zetten op sociale media. Kom je te weten hoe je jouw kennis over digitale identiteit in jouw werking of organisatie kan introduceren.  Onze visie: focus op talent    Onze maatschappij focust nog al te vaak op wat personen (met een beperking) niet kunnen, in plaats van hun talenten te benoemen en interesses te stimuleren. Konekt vertrekt vanuit een onvoorwaardelijk geloof dat mensen, organisaties en praktijken het sterkst groeien wanneer je kijkt naar wat goed gaat. Ook in onze opleidingen focussen we op deze krachtgerichte mindset.

Praktisch
Wanneer: 29/09/2022
Waar: Provinciehuis Vlaams-Brabant, Provincieplein 1, 3000 Leuven
Begeleider: Dries De Waele
Prijs: € 95.00 - Standaardprijs

>> Inschrijven: http://konekt.be/nl/r/1436

Disclaimer

Vlaams Welzijnsverbond kan niet aansprakelijk gesteld worden voor de inhoud van deze gepubliceerde info uit het werkveld. Bij vragen gelieve contact op te nemen met de contactpersoon die je hier in de linker kolom terug vindt.