21/06/2022 - Leer grenzen stellen via lichaamstaal

Printervriendelijke versiePDF version

Zonder woorden grenzen stellen en afspraken bewaken

>> Inschrijven: http://www.konekt.be/nl/r/1340

Grenzen aangeven en communiceren steunt niet zozeer op woorden, maar ook op je ogen, houding en toonhoogte. Leer hoe je zonder woorden en op een respectvolle manier grenzen kan stellen en bewaken.

Voor wie? Voor iedereen die werkt met en tussen mensen: residentie, ambulante werking, zorg, onderwijs, ... Programma Werken met en tussen mensen vraagt heel wat inzet: luisteren, coachen, ondersteunen, begeleiden, zorgen. Bij alle interventies horen ook grenzen, zoals fatsoen, afspraken en plichten. In deze vorming: Leer je hoe je je eigen grenzen kan aangeven zonder woorden, maar door je ogen, houding en toonhoogte via een unieke codetaal. Ontdek je wat het verschil is tussen begeleiden (coachen) en leiden (begrenzen). Krijg je tips om gesprekken af te ronden, fatsoen te bewaren, afspraken te communiceren, grenzen te stellen rond hygiëne, medicatie, roken... Kom je te weten hoe je jouw interventies efficiënter en minder vermoeiend kan maken.

Praktisch
Wanneer: 21/06/2022
Waar: Hof Van Watervliet, Oude Burg 27, 8000 Brugge
Begeleider: Hendrik Gaublomme
Prijs: € 95.00 - Standaardprijs

>> Inschrijven: http://www.konekt.be/nl/r/1340

Disclaimer

Vlaams Welzijnsverbond kan niet aansprakelijk gesteld worden voor de inhoud van deze gepubliceerde info uit het werkveld. Bij vragen gelieve contact op te nemen met de contactpersoon die je hier in de linker kolom terug vindt.