20/10/2022 - [Digiteams] Maak jezelf sterker in digitale informatie en diensten

Printervriendelijke versiePDF version

Leer betrouwbare online info te vinden

>> Inschrijven: http://konekt.be/nl/r/1437

Meer en meer diensten vind je nog enkel online/ Hoe zorg je ervoor dat je hierin je weg vindt? En hoe kan je anderen daarbij helpen?

Voor wie? Voor Digiteams: duo's van een cliënt met een talent voor digitale media en een begeleider, coach of educatief medewerker. Jullie staan open om bij te leren over de digitale wereld. Daarna nemen jullie de nieuwe kennis mee naar huis om ermee aan de slag te gaan in de werking of organisatie. Programma Informatie en diensten vind je meer en meer enkel online. Dat zorgt voor een drempel, want wat kan je vertrouwen en wat niet? In deze vorming: Zet je je eerste stappen naar zelfstandige online zoekopdrachten. Leer je hoe je steviger in je schoenen kan staan op vlak van reclame, spam en e-mails. Ontdek je hoe je 'echt' van 'fake' kan onderscheiden. Kom je te weten hoe je met jouw kennis over online info en diensten anderen kan helpen en hoe je die info doorgeeft binnen je organisatie of werking. Onze visie: focus op talent   Onze maatschappij focust nog al te vaak op wat personen (met een beperking) niet kunnen, in plaats van hun talenten te benoemen en interesses te stimuleren. Konekt vertrekt vanuit een onvoorwaardelijk geloof dat mensen, organisaties en praktijken het sterkst groeien wanneer je kijkt naar wat goed gaat. Ook in onze opleidingen focussen we op deze krachtgerichte mindset.

Praktisch
Wanneer: 20/10/2022
Waar: The Student Village, Hauwerstraat 3, 8000 Brugge
Begeleider: Dries De Waele
Prijs: € 95.00 - Standaardprijs

>> Inschrijven: http://konekt.be/nl/r/1437

Disclaimer

Vlaams Welzijnsverbond kan niet aansprakelijk gesteld worden voor de inhoud van deze gepubliceerde info uit het werkveld. Bij vragen gelieve contact op te nemen met de contactpersoon die je hier in de linker kolom terug vindt.