17/12/21 Studiedag: Effectmeting in de jeugdhulp, stand van zaken in Vlaanderen - te Gent

Printervriendelijke versiePDF version

We zijn ondertussen 2 jaar verder sedert de laatste Jo-In studiedag omtrent effectmeting. Jo-In trok van bij de start de kaart van het cliëntenperspectief met betrekking tot dit thema en zet die trend graag verder. Tijdens deze studiedag, willen we alle Vlaamse jeugdhulpactoren een fris overzicht bieden van recente ontwikkelingen, good practices en onderzoek op het terrein.

Gedurende deze studiedag wordt, in primeur, onderzoek vanuit AP Hogeschool Antwerpen voorgesteld met titel “Omgaan met de uitdaging van effectenmeting: inzichten uit de praktijk”. Daarna belichten we twee good practices uit het werkveld.
Na de middagpauze maken we plaats voor HOGENT, die de eerste ervaringen zullen voorstellen in het werken met kwaliteit van leven als persoonsgerichte benadering in de dagelijkse ondersteuningspraktijk. We bekijken de functie van EFQM als ondersteunende tool en afsluiten doen we met enkele reflecties. We kijken hierbij ook even voorbij onze Vlaamse grenzen.

Meer info en inschrijven: http://jo-in.be/vorming/studiedag-effectmeting-de-jeugdhulp-stand-van-za...

Disclaimer

Vlaams Welzijnsverbond kan niet aansprakelijk gesteld worden voor de inhoud van deze gepubliceerde info uit het werkveld. Bij vragen gelieve contact op te nemen met de contactpersoon die je hier in de linker kolom terug vindt.