15/11/2021 - ICOBA - Aan de slag met BuddyBoard: de start van een goede nazorg

Printervriendelijke versiePDF version

Code vorming: 319331-IC52
Data: 15/11/2021
Plaats: 2800 Mechelen, ViaVia Joker reiscafé Mechelen
Opleider: IDEWE - UCLL

PROGRAMMA EN DOELSTELLINGEN
Je maakt kennis met BuddyBoard, een online meldplatform voor ingrijpende incidenten. En je leert hoe het te implementeren in je organisatie.

WERKVORMEN EN METHODIEK
Live demo’s van de verschillende modules van BuddyBoard.
Praktische oefeningen in subgroepen om voeling te krijgen met de logica en mogelijkheden van BuddyBoard:
• Organisatieaccount aanmaken
• Medewerkers importeren en beheren
• Meldingen doen en opvolgen
• Do’s en dont’s van een goede implementatie van BuddyBoard
• …

VOOR WIE
Preventieadviseurs, team- en/of agressiecoaches, hr-verantwoordelijken…

OVER DE LESGEVER
Ellen Delvaux: Ellen studeerde af als psycholoog onderzoekster (KU Leuven). Ze is actief op de onderzoeksafdeling van IDEWE en combineert er onderzoek en praktijk rond welzijn op het werk. Gefascineerd door hoe emoties een belangrijke rol spelen in sociale interacties, kwam ze bij IDEWE op het thema agressie terecht, een thema dat haar sindsdien is blijven boeien.

Hanne Leirs: is naast bachelor Orthopedagogie, ook Master in Evidence Based Innovation in Teaching en lector UC Leuven-Limburg binnen de groep Welzijn. Ze werkt als trainer in conflict management, ze is senior trainer in ‘Lifes Space Crisis Intervention’, rots en water-trainer en specialist in geweldloos verzet. Binnen het expertisecentrum Resilient People werkt ze aan methodiekontwikkeling in functie van het voorkomen van en omgaan met agressie binnen zorg en welzijn. Client-centered design staat hierin steeds centraal, zo worden alle methodieken met en omwille van de betrokken actoren ontwikkeld.

INSCHRIJVEN
https://www.icoba.be/vormingsaanbod%20ICOBA

Disclaimer

Vlaams Welzijnsverbond kan niet aansprakelijk gesteld worden voor de inhoud van deze gepubliceerde info uit het werkveld. Bij vragen gelieve contact op te nemen met de contactpersoon die je hier in de linker kolom terug vindt.