13/10/2022 - Maak van het handelingsplan een krachtgerichte leidraad

Printervriendelijke versiePDF version

Je cliënt als eigenaar van zijn/haar doelen

>> Inschrijven: http://www.konekt.be/1346

Maak van een handelingsplan een echte leidraad in jouw begeleidingen. Leer hoe je cliënten en netwerk hierbij kan betrekken.

Deze opleiding heette vroeger 'Van Shalock tot ondersteuningsplan'. Voor wie? Voor begeleiders, coaches en ondersteuners. Programma Hoe kan je ervoor zorgen dat het handelingsplan niet enkel een verplicht nummertje is, maar een echte rode draad in de begeleiding van jouw cliënten? In deze vorming: Staan we stil bij kwaliteit van leven, ontwikkeld door Shalock & Verdugo. Krijg je - vanuit het kader van Shalock & Verdugo - concrete ideeën en informatie waarmee je aan de slag kan bij de begeleiding van je cliënten. Ontdek je verschillende krachtgerichte methodieken om je cliënt - en met uitbreiding zijn/haar netwerk - eigenaar te maken van zijn/haar doelen. Leer je hoe je je cliënt (bijna non stop) kan betrekken in het handelingsplan, en ontdek je wat de rol van familie kan zijn. Leggen we verbindingen met bestaande visies zoals het oplossingsgericht werken, driehoekskunde en persoonlijke toekomstplanning. Wisselen we ervaringen uit en gaan aan de slag met krachtgerichte methodieken. Bekijken we jouw bestaande formats van een handelingsplan om elkaar te inspireren.

Praktisch
Wanneer: 13/10/2022
Waar: Provinciehuis Vlaams-Brabant, Provincieplein 1, 3000 Leuven
Begeleider: Liselotte Pattyn
Prijs: € 95.00 - Standaardprijs

>> Inschrijven: http://www.konekt.be/1346

Disclaimer

Vlaams Welzijnsverbond kan niet aansprakelijk gesteld worden voor de inhoud van deze gepubliceerde info uit het werkveld. Bij vragen gelieve contact op te nemen met de contactpersoon die je hier in de linker kolom terug vindt.