Archief Tijdschrift voor Welzijnswerk

Printervriendelijke versiePDF version

Het Tijdschrift voor Welzijnswerk was een vaktijdschrift met kwalitatief hoogstaande informatie en duiding over welzijnsbeleid, armoedeproblematiek, jeugd- en kinderzorg, vrijwilligerswerk, kinderopvang, beleid voor personen met een handicap,… met zowel bijdragen uit de onderzoekswereld als uit het werkveld én de koepelorganisaties. Het decembernummer 2014 was het laatste: na eenenveertig jaar en 344 nummers stoppen we met een gedrukt tijdschrift.

 

Vanaf einde maart 2015 starten we samen met de collega’s van Alert, het tijdschrift van het Pluralistisch Overleg Welzijnswerk, met een digitaal debat- en kennisdelingsplatform voor samenleving, welzijn en gezondheid: Sociaal.Net.

 

Voor wie op zoek is naar artikels uit de voorbije periode, zijn er de thematische jaaroverzichten en werd een pdf van de artikels van de laatste drie jaargangen gepubliceerd bij de inhoudsopgave per nummer.

Zolang de voorraad strekt zijn er nog losse nummers te verkrijgen aan 7 euro per nummer. Bestellen via een mailtje aan Sabine Van Kogelenberg.