Zet Sterk Sociaal Werk mee in de kijker!

Printervriendelijke versiePDF version

Eén van de belangrijkste doelstelling binnen de beweging rond Sterk Sociaal Werk is het inzetten op een gevoel van verbinding, van community tussen sociaal werkers onderling. Om dit te kunnen realiseren, is het belangrijk dat zo veel mogelijk sociaal werkers op de hoogte zijn van het traject rond Sterk Sociaal Werk. Op die manier blijven ze niet enkel op de hoogte van de acties op Vlaams niveau, maar kunnen ze ook deelnemen aan acties vanuit de regionale platformen, hebben ze de kans om elkaar te ontmoeten, van elkaar te leren en kennis te delen. In tijden van intersectorale samenwerking is dat zeker een meerwaarde.

Op vandaag merken we dat nog heel wat sociaal werkers niet op de hoogte zijn van ons verhaal. In de maand september willen we het bereik van onze nieuwsbrief dan ook verhogen. Hiervoor hebben we jullie hulp nodig! We zouden jullie willen vragen om in jullie volgende nieuwsbrief en/of op sociale media reclame te maken voor de nieuwsbrief Sterk Sociaal Werk. We hebben hiervoor verschillende banners, maar ook afbeeldingen voor Facebook, Instagram en LinkedIn ter beschikking. Op die manier hopen we ook jullie achterban mee te betrekken in het traject rond Sterk Sociaal Werk.

De grafische elementen zijn downloadbaar via onze website. Vergeet ook zeker niet de link naar het inschrijvingsformulier op de website Sterk Sociaal Werk toe te voegen.

Samen gaan we voor sterk sociaal werk!

Alvast heel erg bedankt!

TIP VAN DE DAG: Er zijn al wat sociaal werkers van verschillende organisaties betrokken bij de regionale platformen. Het kan altijd interessant zijn een korte getuigenis mee te nemen bij de oproep.

Met vriendelijke groeten,

 

DEPARTEMENT WELZIJN VOLKSGEZONDHEID EN GEZIN
Afdeling Welzijn en Samenleving
T 02 553 33 16
M 0492 15 70 26
F 02 553 33 60

kristien.verbeken@vlaanderen.be
Koning Albert II-laan 35 bus 30, 1030 Brussel
www.departementwvg.be
www.welzijnensamenleving.be