Wint jouw organisatie de allereerste VLAIO award?

Printervriendelijke versiePDF version

VLAIO (Agentschap Innoveren & Ondernemen) is al jaren bekend als stimulator en ondersteuner van innovatief ondernemerschap in Vlaanderen en wil zo bijdragen aan een gunstig ondernemersklimaat in onze regio. Om (innovatieve) ondernemers nog extra in de kijker te zetten wil VLAIO begin 2024 de strafste professionele initiatieven in de bloemetjes zetten met een opvallende prijs. 

En waarom zou 1 of meerdere prijzen tijdens de eerste eerste editie van de VLAIO AWARDS niet naar één van jullie, welzijnsgerichte ondernemers, kunnen gaan? Onze sectoren werken dagelijks niet enkel aan welzijn, maar zijn ook een stuwende kracht achter werkgelegenheid en innovatie. Keer op keer verzetten jullie de bakens met straffe ideeën, baanbrekende projecten en maatschappelijk relevant werk. Vooral de categorie met de grootste sociale meerwaarde lijkt onze leden op het lijf geschreven. Reden genoeg om deel te nemen!
 

Ambassadeurs met impact

Zet het alvast in je agenda: op 19 maart 2024 reiken we de allereerste VLAIO AWARDS uit! Met deze prestigieuze prijzen willen we bedrijven in de kijker zetten die met hun innovatief project een betekenisvolle impact maken.

3 categorieën, 3 winnaars

De VLAIO AWARD bekroont 3 innovatieve professionele projecten:  

  • één met een belangrijk economisch succes
  • één met een grote sociale meerwaarde  
  • en één met een opvallende ecologische impact

Stel je kandidaat

Ben je een kmo en heb je in de laatste vijf jaar minstens één project met VLAIO-steun succesvol afgewerkt? Dan is je inschrijven voor één van de drie categorieën heel eenvoudig:

  • Surf naar vlaio.be/VLAIOawards2024 en laad je kandidaatstellingsformulier op
  • Geef aan in welke categorie jouw bedrijf deelneemt en motiveer waarom
  • Voeg een filmpje toe van 3 minuten waarin je jouw kandidatuur toelicht

De deadline om je kandidaat te stellen is 3 januari 2024 om 17 uur.

Winnaars  

Ben jij één van de drie winnende bedrijven? Dan reiken we jou de VLAIO AWARD uit op 19 maart 2024 tijdens het AND& stadsfestival in Leuven. Alle winnende kmo’s verschijnen als straffe ambassadeurs voor ondernemen met impact in de media (interview/video/fotoshoot). Zo brengen zij hun bedrijf en innovatie onder de aandacht bij partners, klanten en het grote publiek.

Ben jij klaar om nieuwe deuren te openen met je bedrijf? Wij kijken alvast uit naar jouw deelname!

 

MEER INFO OF DEELNEMEN