Webinar - Vind de perfecte medewerkers met de hulp van Careēr

Printervriendelijke versiePDF version

Careēr doet bij de meeste mensen ondertussen wel al een belletje rinkelen. Het is het merk dat we vorig jaar met middelen uit het VIA6-akkoord en samen met andere koepelorganisaties in de zorg- en welzijnssectoren gelanceerd hebben om mensen warm te maken voor een job in één van onze sectoren. Er was eerst de website van Care-er en begin februari gaven we het startschot van een nieuwe campagne. Om alles nog eens op een rijtje te zetten en uit te leggen hoe Careēr ook jouw organisatie kan helpen bij het vinden van goede, nieuwe medewerkers, organisaren we samen met de partners een webinar op maandag 17 juni.

 

 

Careēr: het sterk merk voor zorg en welzijn! Met Careēr willen we mensen motiveren om de stap te zetten naar een carrière in zorg en welzijn. Dat doen we via een overzichtelijke website boordevol informatie over jobs, opleidingen en financiële incentives en via uitgekiende campagnes.

Careēr voor werkgevers

Oké, maar wat heb je als werkgever in zorg en welzijn aan Careēr? Wellicht meer dan je denkt! Je krijgt meer info over de mogelijkheden voor werkgevers tijdens dit webinar. En je ontdekt hoe jij werken in zorg en welzijn mee kan promoten. Win-win! 

Dit webinar is bedoeld voor HR- en communicatieverantwoordelijken van zorg- en welzijnsorganisaties. 

 

Sprekers:

  • Lesley Vincent
  • Vanessa Broux
  • Candice De Windt
  • Gastspreker

 

Meer info en inschrijven

Heb je nog vragen? Contacteer onze stafmedewerker Tobias Daneels op tobias.daneels@vlaamswelzijnsverbond.be of bel op +32 486 14 88 13.