Verenigingsloket live op 30 januari en webinars op 6 februari 2024

Printervriendelijke versiePDF version

Op 30 januari zal Minister Jambon in Aalst het Verenigingsloket voorstellen aan partners en de pers. Vanaf dat moment kunnen verenigingen zich registreren en informatie vinden op www.verenigingsloket.be. Het dienstenaanbod zal aanvankelijk beperkt zijn maar zal geleidelijk worden uitgebreid naarmate meer dienstverleners hun eigen producten integreren. Het Verenigingsloket is namelijk een groeiproject, waarbij extra functionaliteiten en diensten stap voor stap worden toegevoegd!

Lees meer over de functionaliteiten en werking van deze eerste publieksversie op het Verenigingsloket live op 30 januari.

Nieuwtje i.v.m. de webinars op 6 februari:

Verenigingsloket: webinar voor verenigingen, koepels en steunpunten op 6 februari 2024.

Op 30 januari 2024 gaat het Verenigingsloket live. Dat digitale platform wil de dienstverlening aan verenigingen toegankelijker maken en vereenvoudigen. Ben je actief bij een vereniging of werk je bij een koepel of steunpunt? Ontdek dan tijdens dit webinar de voordelen en functionaliteiten van het Verenigingsloket voor jouw vereniging of koepel! We organiseren een sessie om 14u en om 19u30.

Schrijf je in via Verenigingsloket: webinar voor verenigingen en koepels | Departement Cultuur, Jeugd & Media (vlaanderen.be)

Voor meer info:

Ilse Vervloesem
DEPARTEMENT CULTUUR, JEUGD EN MEDIA
Project Verenigingsloket - Communicatie
+32 495 90 93 79
Ilse.vervloesem@vlaanderen.be