Schrijf je nu in voor de Dag van de Social Profit en maak zelf je organisatie hybride

Printervriendelijke versiePDF version

Kom op donderdag 21 februari naar de Dag van de Social Profit en ervaar zelf hoe een hybride organisatie tot stand komt.

  • Hybride? Hoezo?
  • Een dag vol uit- en afwisseling
  • Toets je ervaring aan onze kennis
     

Hybride? Hoezo?
De klant staat in elke Social Profit organisatie centraal. Tegelijk spelen je medewerkers een cruciale rol. Beide partijen optimaal betrekken: dat is het doel van de hybride organisatie, een organisatie die 'de mens' centraal stelt en 'goed zorgen voor' als constante factor hanteert.

Een dag vol uit- en afwisseling
Op heel wat studiedagen wordt er van je verwacht dat je vooral veel luistert. Tijd om jouw ervaringen te toetsen aan die van de experten, blijft er vaak te weinig. Nochtans leren we het meest van het delen van ideeën en ervaringen. Op deze Dag van de Social Profit geven we alle tijd aan alle deelnemers om zoveel mogelijk expertise uit te wisselen en te toetsen aan de kennis en ervaring van de VOCA-consultants. We hanteren daarbij verschillende beproefde methodieken om tot nieuwe inzichten te komen. Op die manier ontdek je een hele resem bruikbare ideeën waarmee je meteen zelf aan de slag kunt.

Toets je ervaring aan onze kennis
Voca Training & Consult is al sinds 1987 dé referentie voor vorming, coaching, training & consultancy in de Social Profit sector. Al onze consultants hebben veel ervaring en voeling met Social Profit organisaties. Van daaruit analyseren ze de dagdagelijkse realiteit om in samenspraak met jullie tot nieuwe inzichten en praktijken te komen.
Bekijk hier de cv's van onze experts die samen met jullie van de Dag van de Social Profit een succes zullen maken.

Meer info en details vindt u op acerta.be/dagvandesocialprofit