Samen aan Z - Interreg Vlaanderen-Nederland project

Printervriendelijke versiePDF version

Beste,

Stel je voor een zorgsector waar medewerkers fluitend  naar hun werk gaan, waar teams bruisen van energie en innovatie, en waar vacatures snel en effectief worden ingevuld. Daar streven we naar met ons project van Samen aan Z.  

Toch kampen we in Vlaanderen en Nederland met een steeds groter tekort een zorgpersoneel. Niet alleen de vergrijzing, maar ook de uitstroom en uitval uit de zorgsector versterken het onevenwicht tussen de zorgvraag en het zorgaanbod. 

Daarom zet het Interreg Vlaanderen-Nederland onderzoeksproject Samen aan Z in op het behouden en versterken van zorg- en welzijnsmedewerkers. Dit doen we door vier opleidingstrajecten aan te bieden. Door de ondersteuning van Interreg Vlaanderen-Nederland kunnen we deze opleidingstrajecten tijdens het project gratis aanbieden. Als je graag een indruk krijgt van hoe de opleiding verloopt, kan je onderstaande VIDEO'S TER INSPIRATIE bekijken. Ze zijn heel leuk geworden!

Naast al deze opleidingen kunnen teams bovendien hun welzijn in een oogwenk monitoren door vragenlijsten in te vullen en/of activity trackers, zoals bijvoorbeeld een Fitbit, te dragen. En ze zien de directe resultaten daarvan meteen in hun persoonlijke dashboard. 

Met Samen aan Z creëren we een werkklimaat dat motiverend, uitdagend en gezond is, met volop kansen voor persoonlijke en professionele groei.  

Dus : Wil jij en je medewerkers ook elke dag mee fluitend naar het werk gaan? Ontdek dan alle mogelijkheden in de flyer in bijlage of op https://interregvlaned.eu/samen-aan-z/over-ons en schrijf je in.